Despre Noi

PFM a fost initial format in 1984 pentru a dezvolta sisteme de contorizare persoane in Europa. Vindem sisteme de contorizare persoane si vehicule proiectate pentru a furniza date fiabile si coerente, care vizeaza centre comerciale, hyper-market-uri, market-uri, galerii comerciale, retail, magazine stradale, mall-uri, mijloace de transport sau sectorul activitati recreative. Vom realiza acest lucru prin reteaua noastra mondiala de distribuitori si agentii aprobate de catre PFM.

Pe parcursul celor 29 de ani de experienta ne-am dezvoltat in mod constant oferta noastra pentru a include o gama completa de produse si servicii, de la numararea manuala pāna la managementul de date pe web . PFM depune eforturi pentru a furniza date fiabile, consistente, de inalta calitate, sustinute de un nivel ridicat de asistenta clienti.

Standardele noastre

Multumirea clientilor
Abordarea noastra in afaceri se invarte in jurul clientilor nostri si ne propunem sa lucram cu ei pentru a oferi cea mai buna solutie pentru contorizarea oamenilor.

Progresul in afaceri
Oferim servicii de inalta calitate, cost-eficiente si flexibile, sustinute de niveluri excelente de asistenta tehnica.

Onestitate si integritate
Noi credem intr-o abordare sincera si deschisa cu toti clientii, integritatea fiind fundamentul afacerii noastre.

Inovatie
Reinnoirea produselor si serviciilor este o componenta esentiala a strategiei noastre de dezvoltare a afacerilor pentru ca putem oferii servicii exceptionale clientilor nostri.

Siguranta
Prioritatea tuturor angajatilor nostri este de a respecta cele mai inalte standarde de siguranta posibile.

Lucrul in echipa
Angajatii nostri sunt bunul cel mai de pret si ne straduim sa ii incurajam sa isi continue ascensiunea prin lucru in echipa.

certificare ISO